Tuotteet > Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmät

Hälytinjärjestelmät ovat nykyaikana erittäin monipuolisia yhdistelmäjärjestelmiä, joissa älykkäästi yhdistyy murto-, palo-, LVI hälytykset sekä informaatio. Järjestelmillä onnistuu vaivattomasti monipuoliset automaatiot ja kiinteistötekniikan tarvittavat ohjaukset.

Paloilmoitinjärjestelmä

Hyvä paloilmoitinjärjestelmä estää ja ehkäisee henkilö- omaisuusvahinkojen syntymistä. Paloilmoitinjärjestelmän tarkoituksena on välittää automaattisesti tietoa eteenpäin tarvittavilla asianomaisille palon sattuessa. Järjestelmän liitetyt ilmaisimet ja painikkeet kertovat nopeasti ja tarkasti tapahtumapaikan, jotta vaadittavat ensitoimenpiteet voidaan aloittaa mahdollismman nopeasti.

Murtohälytinjärjestelmä

Murtohälytinjärjestelmä valvoo tiloja, ilmoittaa luvattoman tunkeutujan tai muun hälytystilanteen ja siirtää nämä tiedot välittömästi eteenpäin. Murtohälytinjärjestelmä todistetusti vähentävät riskiä joutua ulkopuolisen ilkivallan tai muun toiminnan kohteeksi.

Ota yhteyttä niin kerromme eri järjestelmien antamat monipuoliset toiminnat ja voimme yhdessä kartoittaa juuri oikean järjestelmän tarpeidenne mukaisesti.