Yritys > Arvot ja missio

Arvomme ja missiomme

Missiomme

Autamme yksityisiä ihmisiä sekä yrityksiä ja yhteisöjä kehittämään turvallisuuttaan ja saavuttamaan päämääränsä.

Visiomme

4 Safe oy on kansallisesti toimiva, arvostettu kumppani yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille turvallisuustekniikan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys Asiakkaan kuunteleminen ja heidän tarpeidensa ymmärtäminen on avainasemassa innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä. Meille on tärkeää, että asiakkaan arvokkuuden tunne säilyy ja että asiakkaan yksilölliset tarpeet ja omat toivomukset otetaan huomioon. Alan nopean tuotekehityksen johdosta on tullut yhä tärkeämmäksi antaa asiakkaillemme täysivaltaista palvelua.

Edelläkävijyys Toimintaperiaateenamme on aina ollut vastuullinen tuloksenteko. Toimintamme kehittäminen niin asiakkuuksiemme, organisaatiomme osaamisen kuin teknisen taidon ylläpitämisemme osalta perustuu pitkäjänteiseen suunnitteluun. Tästä syystä pyrimme ennakoimaan, että pystymme tarjoamaan aina uusimman teknologian mukaiset luovat, kannattavimmat ja asiakkaan tarpeiseen räätälöidyt järjestelmät ”avaimet käteen” –periaatteella.

Ammattilaisuus Vuosikymmenien kokemus alalta ja jatkuva kouluttautuminen tekee henkilökunnastamme alan huippuasiantuntijoita, jotka palvelevat teitä kaikissa kiinteistön turvajärjestelmien suunnittelu-, asennus-, ylläpito- sekä huoltotehtävissä.

4 Safen arvot määrittelevät yhtiömme toimintakulttuurin sekä työyhteisön ja luovat näin pohjan tulevalle menestyksellemme ja kasvullemme. Arvomme toimivat liiketoimintaamme ja sidosryhmäsuhteitamme ohjaavana viitekehyksenä.