Miten saat mielenrauhan end-to-end valvonta­järjestelmällä

Selvä trendi on, että yhä useammat yritykset asentavat IP-pohjaisia valvontajärjestelmiä. He tekevät sen suojellakseen ympäristöään ja omaisuuttaan, pitääkseen henkilöstönsä turvassa, vähentääkseen varkauksia ja parantaakseen asiakastehokkuutta.

Yksi asia heillä on yhteistä, he etsivät mielenrauhaa järjestelmästä, joka on helppo valita, suunnitella, asentaa ja käyttää sekä ylläpitää.

Kata kaikki tarpeet kokonaisvaltaisella järjestelmällä

Yhä useammat organisaatiot huomaavat pystyvänsä kattamaan tarpeensa ns. kokonaisvaltaisella ratkaisulla. Lyhyesti sanottuna järjestelmällä, joka kattaa kaikki tietoturvatarpeesi – videon, äänen, analytiikan ja kulunvalvonnan – yhden toimittajan komponenteilla.

Oikean toimittajan kokonaisvaltainen valvontaratkaisu antaa sinulle luotettavan ja joustavan järjestelmän, jota on helppo käyttää. Myös silloin kuin turvavaatimuksesi kasvavat tai muuttuvat.

Joustavuuden avulla voit mukautua muuttuviin tarpeisiin

Eri asiakassegmenteissä valvontatarpeet voivat vaihdella suuresti. Yksi yritys voi tarvita vain yhden kameran, kun taas toinen jopa sata kameraa, jotka on jaettu useisiin eri paikkoihin yhdistettynä äänellä sekä älykkäällä analytiikalla.

Riippumatta siitä, minkä kokoinen asennus on, vaatimukset muuttuvat ajan myötä eikä päivittämisen pitäisi olla haaste. Tässä oikean videonhallintaohjelmiston (VMS) valinnalla on valtava ero.

VMS yhdistää kaiken, jolloin saat parhaan mahdollisen hyödyn irti järjestelmästäsi. Sen tulee olla intuitiivinen, siinä on oltava käyttäjäystävällinen käyttöliittymä sekä oltava joustava, jotta sitä voidaan mukauttaa tarpeiden mukaan. Sen pitäisi myös tarjota toimintoja, joiden avulla voit hallita järjestelmää optimaalisesti.

Asiakastarve keskiössä

Luotettava toimittaja on mukana pitkällä tähtäimellä, kehittää jatkuvasti ja mahdollistaa uusia ratkaisuja, mukauttaa muutokseen, uusiin olosuhteisiin ja mahdollisuuksiin. Olipa yrityksesi pieni tai hieman suurempi, sinun pitäisi olla varma siitä, että valvontajärjestelmä toimii aina.

Alkuperäisen Axisen artikkelin löydät täältä:

https://www.axis.com/blog/secure-insights/end-to-end-surveillance/