Turva- ja prosessitekniikan ammattilainen
Valmistaa Soveltaa Integroi
Previous slide
Next slide

Tietoa meistä

Olemme turva- ja prosessitekniikan innovatiivinen ratkaisukumppani 

4Safe Oy on vuonna 1995 perustettu asiantuntijatalo, josta on moneksi. Valmistamme, sovellamme ja integroimme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten ja julkishallinnon sekä teollisuuden erilaisiin tarpeisiin. 

Olemme tekniseen projektikauppaan keskittynyt yritys, jonka toimintaperiaatteeseen kuuluu ammattitasoisten kuvantamislaitteiden ja niihin liittyvien oheislaitteiden projektimyynti sekä maahantuonti. Erityisosaamiseemme kuuluvat turva- ja prosessitekniikan ratkaisut. Suuri vahvuutemme on erityisräätälöidyt ratkaisut teollisuuden, voimalaitosten sekä sähkönjakelun tarpeisiin. Toteutamme kuvansiirto- ja tallennusjärjestelmiä myös poikkeuksellisiin kohteisiin.  

Tarjoamme asiakkaillemme palveluita ja ratkaisuja, jotka tehostavat heidän liiketoimintaansa. Meillä on vahvat kontaktit valmistajiin ympäri maailman ja edustamme useiden eri valmistajien tuotteita ja tuotebrändejä. Tekninen asiantuntemuksemme on tehnyt meistä alan asiantuntijoita ja luonut meille kyvyn vastata joustavasti erilaisiin asiakastarpeisiin.  

Meille on tärkeää, että asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja toiveet toteutuvat. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme varmistaaksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut. Suunnittelemme ja valmistamme erikoistuotteita myös itse, asiakkaidemme tarpeiden mukaan. 

Haluamme toimia asiakkaidemme kumppaneina luomassa yhdessä tulevaisuuden ratkaisuja, koska tiedämme ettei viisaus ole yksin meillä, vaan se karttuu yhteistyössä ammattitaitoisten ja vaativien asiakkaiden kanssa. 

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaan kuunteleminen ja tarpeiden ymmärtäminen ovat avainasemassa innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä. Lähtökohtanamme on tarjota asiakkaan näkökulmasta palveluita ja ratkaisuja, jotka takaavat korkean laadun sekä kustannustehokkuuden asiakkaan hyödyksi.

Ammattiylpeys

Ammattitaito ja asiantuntemus syntyvät kokemuksesta, halusta oppia uutta ja kehittää osaamista jatkuvalla kouluttautumisella. Olemme ammattiylpeitä omasta osaamisestamme ja siitä, että emme tingi laadusta. Kaikessa toiminnassamme näkyy vahva osaaminen ja asiantuntemus. Vuosien kokemus alalta ja jatkuva ammattitaidon kehittäminen tekee henkilökunnastamme alan huippuosaajia, jotka löytävät nopeasti kustannustehokkaan ratkaisun kaikenkokoisiin haasteisiin.

Edelläkävijyys

Tavoitteenamme on hyödyntää uusinta tietoa, kehittää uusia tuotteita ja menetelmiä sekä käyttää kaikkien niiden toteuttamiseen kulloinkin nykyaikaisinta saatavilla olevaa tekniikkaa. Haluamme nyt ja tulevaisuudessa olla alamme parasta asiantuntemusta tarjoava johtava edelläkävijä ja pystyä vastaamaan asiakkaidemme nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin entistäkin paremmin. 

Vastuullisuus

Arvot näkyvät sekä kuuluvat arjessamme. Meille vastuullisuus on kunnia-asia ja merkitsee vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta. Haluamme tehdä liiketoimintaa, josta voimme olla aidosti ylpeitä. Alihankkijat ovat tarkoin valitut ja edellytämme myös heiltä vastuullisuutta ja eettisyyttä. Nukumme yömme hyvin, sillä olemme rehellisiä joka suuntaan.