PALVELUT – KUVANTAMINEN

Videovalvonta

Valvontakamerat ovat tehokkaimpia ilkivallan ja rikoksen ennaltaehkäisyn keinoja työpaikalla, myymälä- ja liiketiloissa sekä piha- ja tehdasalueilla. Kameravalvonnan tehokkuus perustuu jatkuvaan liikkuvan kuvan tallentamiseen ja siirtoon, joka on heti saatavilla ja mahdollistaa tarpeenmukaiset toimenpiteet.

Kameravalvonnalla on rikostorjunnallisen tehtävän lisäksi myös paljon muita käyttöaloja. Kameroita voidaan käyttää muun muassa teollisuuden ja sairaaloiden prosessien valvonnassa, henkilö- ja ajoneuvoliikenteen kulunohjauksen tukena sekä resurssien kohdentamisessa asiakasvirtojen laskennan ja ruuhkaselvitysten avulla.

4Safe tarjoaa helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita kameravalvonnan kokonaisuuksia, joiden suunnittelu, asennus, valvonta ja tuki räätälöidään asiakaskohtaisesti tarpeiden mukaan. Videovalvonnan kokonaisuudet ovat helposti integroitavissa muihin laitteisiin ja järjestelmiin, mitä voidaan hyödyntää kameravalvonnan kokonaisuuksien päivittämisessä vanhasta uuteen.

ATEX-tuotteet

Edustamme sekä toimitamme räjähdysvaarallisiin tiloihin STAHL ja Videotec ATEX-tuotteita. Kaikki edustamamme ATEX-tuotteet ovat EU-directiivin mukaisia ja niiden sopivuus räjähdysvaarallisiin tiloihin varmistetaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Päivitä vanha videovalvontasi teräväpiirtoaikaan

Tehdään pitkä tarina lyhyeksi: mitä HD-SDI teräväpiirto mahdollistaa arkielämässä?

HD-SDI järjestelmien tarkkuus aina tasan FullHD, myös tallenteissa. Siis kolmesta kuuteen kertaa suurempi kuin perinteisissä analogijärjestelmissä. Nyt voit oikeasti tunnistaa tallenteesta henkilön, rekisterinumeron, setelin, jne.

Perinteisen analogijärjestelmän korvaaminen HD-SDI järjestelmällä on hyvin kustannustehokasta sekä helppoa. Kaapelointina voidaan hyödyntää vanhaa analogista kaapelointia, tallentimet ovat hybridejä joihin voidaan liittää sekä vanhoja analogisia, että uusia teräväpiirto kameroita. Hyödynnät siis olemassa olevat kaapelit, haluamasi kamerat ja vaihdat teräväpiirtokameroiksi vain kriittisimmät kohteet kuten kassat, sisäänkäynti, jne

Tarjoamme tuotteet myös huolto-leasing sopimuksella. Kysy myynnistämme lisää.

Meiltä löytyy maan kattavin valikoima teräväpiirto laitteita ja kameroita.